Over Fem’s Place

Hallo ik ben Femke en ik ben gek op het spelen met houten speelgoed.

Mijn vader vond het een goed idee om hiervoor een prachtige webshop te maken. Zodat iedereen die bij mij houten speelgoed koopt ook bijdraagt aan het milieu. Een deel van de winst wordt namelijk gebruikt om nieuwe bomen aan te laten platen zodat onze volgende generatie ook weer heel veel speelplezier kan beleven van houten speelgoed. 

Houten speelgoed

Fem’s Place, de winkel voor al uw houten speelgoed.

Op zoek naar houten speelgoed zoals houten bouwpakketten of liever toch wat educatief speelgoed, u vindt het allemaal bij Fem’s Place. Ook hebben wij hele leuke cadeautjes, deze zijn allemaal onder de €10.

Waarom houten speelgoed kopen

Kinderen spelen graag met houten speelgoed. Niet omdat het beter speelt, maar het is vaak ook steviger dan plastic speelgoed. Daarbij is houten speelgoed ook nog eens duurzaam en milieubewust.

Zo stimuleert het de creativiteit en fantasie van kinderen. In veel gevallen is het namelijk zo dat bij plastic speelgoed het kind niet gestimuleerd wordt iets te gaan ondernemen maar vermaakt wordt.

Bij houten speelgoed is dit niet het geval en moet het kind zelf iets verzinnen om ermee te spelen. Zo gaat het kind met zijn eigen creativiteit en fantasie aan de gang wat weer voor een positieve ontwikkeling zorgt..

Bomen van Fem’s Place voor de wereld

Klik hier, dan kun je zien hoeveel CO2 Fem’s Place inmiddels gereduceerd heeft met de aanplant van nieuwe bomen. We hebben ook een eigen pagina over wat we inmiddels berijkt hebben, klik dan hier.

Ik word hier heel blij van dat we op deze manier mogen en kunnen helpen om de aarde door te geven aan onze kinderen en daar weer de kinderen van.

Have fun!

Ik wens je veel winkelplezier. Ben je naar iets speciaals op zoek en kun je het niet vinden, laat het weten en dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Je kunt ons team bereiken via WhatsApp, e-mail of via onze contact pagina.

Veel winkel- en speelplezier, geniet!

Liefs,

Femke

houten speelgoed

volg ons op instagram

[instagram-feed]